Kotona ollaan.

24.01.2012 - 19:00 / Lapsonen.


 

Tervehdys vaan kaikille! Kun päätin kahden kuukauden kuumottelun jälkeen lopultakin aloittaa sarjakuvablogin, puntaroin, että kumman massaverkoston armoille puhaltaisin tämän pikkuisen purjeen: Tumblrin vai sarjakuvablogit.comin. Päädyin ensimmäiseen, koska ajattelin kirjoittavani sarjiksia sekä englanniksi että suomeksi, joten olisi loogista laittaa blogi pystyyn jollekin kansainväliselle sivustolle.

Tämä tuntui hyvältä idealta sen kaksi viikkoa, kun painin Tumblrin maailmassa ja yritin totutella käyttämään uutta palvelua. Lopulta totesin että ei, ei tämä ole nyt se, mitä haluan ja tässä on tulos.

Haluaisin nyt hirveästi parannella tätä sivustoa ja tehdä tästä vähän omaperäisemmän näköisen – mutta pää alkaa muistuttaa jomotuksellaan, kuinka kauan olen istunut koneella, joten se jääköön lähitulevaisuuden missioksi.

Nytpä siis: hyvää yötä.

Ps. Ihanaa ♥ Kuva tuli ulos juuri siinä koossa ja sillä tavalla kuin sen halusin. The simplest is the best after all.

Kategoria: in English, minä.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Oot Kuurupiilossa, terve! Kuurupiilo on tukikohtani, selkärankani ja päiväkirjani. Siinä on vankat kannet, mutta hauraat sivut, be careful! Toivottavasti se antaa jotain myös sinulle. - Mia
▌arkkitehtuuri
▌graafinen suunnittelu
▌hepat & hauvat
▌pilvet & auringonkukat ♥
▌teatteri, roolipelit, hörhöilyt
▌suklaa
niin ja Kaiku ♥

LAPSONEN@MSN.COM
KUKAMITÄHÄ
DEVIANTART

••••••••••

Kategoriat

Avainsanat

Arkistojen kätköistä

Linkit