A love-hate relationship.

1.02.2012 - 16:13 / Lapsonen.


Saattaa myös olla, että Belli (koneeni) on the Great Evil, joka yrittää romuttaa suhteemme. Joka kerta, kun kytken piirtopöydän pois, myös kosketusherkkyys katoaa kynästä. Toisin sanoen kun seuraavan kerran yritän piirtää, koko ajuri pitää asentaa uudelleen (joskus useaan kertaan, ennen kuin se oikeasti asentuu), että kynän jälki alkaa taas näyttää kynän jäljeltä. Toisaalta sitten kun pöytä, kone ja minä alamme synkkaamaan, jaksan piirtää, kun olen taistellut oikeuteni eteen.

Kategoria: elämäni mysteerit, in English.
Tagit: ,2 vastausta - “A love-hate relationship.”

  1. grimbird Kirjoittaa:

    Hih! Olen kerran kokeillut piirtopöytää, ja se tuntui siltä kuin kynä olisi teipattu vasemman käden kyynerpäähän. 😀

  2. Lapsonen Kirjoittaa:

    xD Aargh. Itsellä oli ensimmäiset kokemukset vähintäänkin yhtä positiivisia. Enkä koe olevani tässä vieläkään mikään haka, etenkin kun kaveri on istunut neljän seinän sisällä 2 vuotta ja keskittynyt vaan piirtämään piirtopöydällä. Alemmuuskompleksit ovat erittäin suuria. Mutta kivasti tällä töhertää kun ei ole omaa skanneria eikä jaksa aina koululle raahautua. 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Oot Kuurupiilossa, terve! Kuurupiilo on tukikohtani, selkärankani ja päiväkirjani. Siinä on vankat kannet, mutta hauraat sivut, be careful! Toivottavasti se antaa jotain myös sinulle. - Mia
▌arkkitehtuuri
▌graafinen suunnittelu
▌hepat & hauvat
▌pilvet & auringonkukat ♥
▌teatteri, roolipelit, hörhöilyt
▌suklaa
niin ja Kaiku ♥

LAPSONEN@MSN.COM
KUKAMITÄHÄ
DEVIANTART

••••••••••

Kategoriat

Avainsanat

Arkistojen kätköistä

Linkit