Kuuhun!

11.09.2014 - 17:25 / Lapsonen.


kuu

En tajua miksen oo aikaisemmin tajunnu kertoa unistani! Loputon materiaalivarasto on ollut kaiken aikaa nenäni edessä! 😀

Kategoria: elämäni mysteerit, lähipiiri, true story.
Tagit: , , ,2 vastausta - “Kuuhun!”

  1. A Kirjoittaa:

    Mä näin unta että mun teki pizzaa ja lähdin hakemaan sitä äidin autolla sieltä paikasta mistä oon kotoisin ja sitten törmäsin yhteen vanhaan tuttuun, joka oli ajanut autonsa romuksi, ja jouduin ottamaan sen kyytiin, ja sitten ajoin vahingossa ojaan ja auto oli ihan täynnä vettä, kun oja oli niin täynnä vettä, ja sitten se auto piti saada sieltä ojasta, niin kaikki tuttavat tuli auttamaan ja lopulta saatiin se sieltä, mutta se oli kauheen stressaavaa ja sittenkin kun lopulta auto oli pelastettu, sen avain päätyi yhden tyypin (sen vanhan tutun johon olin alussa törmännyt) isälle ja se piti sitä hallussaan, ja sitten kun olisin halunnut ajaa takaisin kotiin, olinkin juonut niin monta shottia, etten enää voinut.

  2. Lapsonen Kirjoittaa:

    Aaa ihanaa mikä sähläysuni! Toivottavasti vanha tuttu oli edes mukavaa seuraa siinä ojaan ajellessa : DD Nyt edellisenä yönä näin unta et menin hammaslääkäriin ja ne alko tehdä jotain supersuurta operaatiota (tyyliin sanoivat että se hoitaja sitten saattaa miut kotiin vaikka oli Kallekin mukana) eikä ne suostunu kertomaan, että mitä tarkalleen ottaen ollaan tekemässä. Hyi.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Oot Kuurupiilossa, terve! Kuurupiilo on tukikohtani, selkärankani ja päiväkirjani. Siinä on vankat kannet, mutta hauraat sivut, be careful! Toivottavasti se antaa jotain myös sinulle. - Mia
▌arkkitehtuuri
▌graafinen suunnittelu
▌hepat & hauvat
▌pilvet & auringonkukat ♥
▌teatteri, roolipelit, hörhöilyt
▌suklaa
niin ja Kaiku ♥

LAPSONEN@MSN.COM
KUKAMITÄHÄ
DEVIANTART

••••••••••

Kategoriat

Avainsanat

Arkistojen kätköistä

Linkit